Αρχική Σελίδα

Ningbo Gute Hydraulic CO.LTD

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η Co. πνευματικών και υδραυλικών τμημάτων Gute Yuyao, ΕΠΕ εντοπίζει στην πόλη Yuyao βιομηχανικών ζωνών Simen που καλύπτει 6500 τετραγωνικό μέτρο. Προώθησε το 1992, το οποίο είναι σχέδιο, ανάπτυξη, παραγωγή και πωλήσεις των γρήγορων συζεύξεων συμπεριλαμβανομένων των υδραυλικών συζεύξεων, των πνευματικών συζεύξεων και των συζεύξεων σωλήνων.

Το Gute διεθνές είναι εστίαση στις εξερευνήσεις διεθνών αγορών και να αναπτυχθεί της αγοράς Νότιων Κινών. Τα προϊόντα μας όχι μόνο πωλούνται καλά στην εγχώρια αγορά αλλά και τις ΗΠΑ, το ευρώ, τη Νοτιοανατολική Ασία, και τη Μέση Ανατολή. Παρέχουμε κυρίως τα υδραυλικά και πνευματικά προϊόντα για το πετρέλαιο, την εφαρμοσμένη μηχανική, τα μεταλλουργικά, εργαλεία μηχανών, το στρατιωτικούς εξοπλισμό και τη βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων.

Κολλάμε στην αρχή «της ποιότητας πρώτα, του πελάτη πρώτα, της φήμης πρώτα και της υπηρεσίας πρώτα» για να ικανοποιήσουμε την απαίτηση των πελατών και να αυξήσουμε το μερίδιο αγοράς. Αυξανόμαστε σταθερά και εποικοδομητικά. Ακολουθούμε το άριστο εμπορικό σήμα και συμμορφωνόμαστε στην καλύτερη υπηρεσία, η οποία θα μας κάνει την κίνηση γρηγορότερη για να συμβαδίσει με τη διεθνή επιχείρηση. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε το φωτεινό μέλλον με σας.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το πνευματικό και υδραυλικό τμήμα Gute Yuyao ιδρύθηκε το 1992. Η ιστορία GUTE είναι, στην πραγματικότητα, μια μεγάλη κινεζική πετυχημένη ιστορία. Η περιοχή μας Yuyao είναι διάσημη για τη βιομηχανία της πλαστικού και σχήματος. Έφερε πολλοί ξένος μηχανικός εξοπλισμός σε αυτήν την περιοχή. Σαν μέρος αυτών των εξοπλισμών, η γρήγορη σύζευξη από την εγχώρια αγορά απαιτήθηκε σε εκείνη την εποχή. Η επιχείρηση ιδρύθηκε εκείνη τη στιγμή. Ο στόχος μας ήταν να χτίσουμε μια επιχείρηση που ειδικεύεται στις γρήγορες συζεύξεις με τα υψηλότερα πρότυπα για την ποιότητα. Σήμερα έχουμε παραγάγει τη σειρά χιλιάδων γρήγορων συζεύξεων, μερικοί απ' αυτούς έγινε σύμφωνα με το δείγμα του πελάτη, μερικές είναι συνήθως χρησιμοποιημένες σειρές που μπορείτε να δείτε στον ιστοχώρο μας.

Επιχείρηση παροχής υπηρεσιών σε όλο Zhejiang και την Κίνα, και επεκτεινόμαστε στις ξένες αγορές αυτά τα έτη.

Ningbo Gute  Hydraulic CO.LTD Ningbo Gute  Hydraulic CO.LTD
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Gute

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2013

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Γρήγορος συζευκτήρας ορείχαλκου για τις πωλήσεις